Om os

Hvem er vi?

Vi hos Slagter Palle er en lokal slagter med rod i gamle traditioner. Vi har siden overtagelsen i år 1981 haft fokus på håndværket bag slagterfaget. Vi har altid lagt vægt på høj kvalitet, lokale råvare og hjemmelavet mad. Vi har et lille hold højtkvalificeret slagter med henholdsvis 60 og 25 års erfaring inde for faget.

Hvor kommer vores råvare fra?

Vores råvare kommer fra lokalområdet. Vi har egne velfærdsgrise i Farsø, som bliver slagtet på et lille slagteri i samme by. Vi har valgt velfærdsgris for at øge kvalitet, da de er uden vækstfremmer, salmonella og dt104. Vores oksekød henter vi i Himmerland, vores fiske bliver hentet i Hanstholm, vores is bliver hentet i Vebbestrup og vores ost bliver hentet hos Ingstrup mejeri.

Hvad er håndværksslagter for os?

For os betyder det at, det gammeldags håndværk bag faget bliver bragt frem på nyere og mere moderne måder. Vi holder stadig fast i altid friskhakket kød uden tilsætningsstoffer for at holde kvalitet oppe på kødet. Vi henter selv udelukkende hele dyr, for at kunne sikre kvaliteten og give kunderne mulighed for at få den type eller udskæring af kød de ønsker. Vi har fokus på fleksibilitet overfor kunderne, her kan man få, hvad hjertet begærer.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os